9. helmikuuta 2014

Pata kattilaa soimaa

Vantaan aikuisopiston torstain kurssi-illassa aiheena padat ja kattilat. Perjantain vapaapäivä mahdollisti homman jatkamisen.
Kurssi-iltana sain tehtyä nämä paistinpannut ja soikean padan. Maalaamisen tein kotona. Maalia tuli turhan monta kerrosta, sillä ensimmäisissä kerroksissa käytin kiiltävää maalia -vahingossa. Mattakerroksella yritin korjata vahingon.Opettajalla oli mallina myös alumiinikattila, joten sitäkin teki mieli kokeilla. Tein samalla myös pienen kasarin.


  

Emalikattilankin keksin vielä tehdä. Mustat reunat tein tussilla ja juuri ennen lakkauksen aloittamista tuli mieleen, että tussipa oli vesiliukoinen ja otin kuvan. Lakkauksessa kävi kuten arvelinkin musta väri levisi.Tuunasin sitten kattilan kuluneeksi, mutta kansi päätyi roskikseen. Kaikissa padoissa ja kattiloissa materiaalina eripaksuiset pahvit ja kartonki. Osassa kahvoista rautalankaa. Olipa mukavaa hommaa.

12 kommenttia:

 1. Upea valikoima patoja ja kattiloita!
  Hienoja kirjoja tuossa alempana.

  VastaaPoista
 2. Ompa hienoja kattiloita ja patoja.

  VastaaPoista
 3. Voi miten upeita!
  Emalikattila on superhieno!!

  VastaaPoista
 4. Voi että ovat hienoja ja noin monta olet ehtinyt tehdä!

  VastaaPoista
 5. Hienoja kattiloita kaikki ja myös letupannut. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaisia, juurikin sitä tyyliä mistä tykkään! <3 Voisi koittaa itsekkin opetella kattila-maakariksi joskus, ovat niin ihanaisen näköisiä ja noihin saisi tehtyä makeita kukka-asetelmia, niin 1:1:ä kuin varmasti 1:12:kin :)

  VastaaPoista
 7. These are great!! Very beautiful work
  Hannah

  VastaaPoista