21. helmikuuta 2014

Arvonta / Giveaway

Sadan lukijan rajan rikkoutumisen ja loman kunniaksi järjestän arvonnan. Osallistu arvontaan olemalla lukijani ja kommentoimalla  viimeistään ma 3.3. Halutessasi voit kertoa, mitä otat lomalle mukaan askarteluinnostuksen varalle vai pidätkö lomaa minijutuistakin.

 Arvonnassa palkintoina loma-askartelujani. 


1. palkinto


2. palkinto


3. palkinto

38 kommenttia:

 1. Hep, innolla mukana! Pistin linkin blogiini :)

  VastaaPoista
 2. Mä lomailen harvoin muualla kuin kotona, mutta jos lähden johonkin, jää askartelukamat kotiin. Mutta koitan bongata mineilyyn käyviä ostoksia :)

  VastaaPoista
 3. Kivat palkinnot, mukaan siis arvontaan =) Mäki pyrin pitämään lomat lomina ja pidän taukoa samalla askarteluistakin. Mut toki reissuilla kuljen aina minisilmät auki jos löytys jotai nukkikseen sopivaa.

  VastaaPoista
 4. Kivat on palkinnot, mars mukaan ;-) En osaa olla lomallakaan tekemättä pikku puuhasteluja.

  VastaaPoista
 5. Onnea!
  Minä otan usein jonkun minineuletyön mukaan. Lentokoneessa saa kutoa puisilla puikoilla ja niitäkin löytyy minineulomiseen. Lomareissulla yritän lisäksi bongata jotain mineilyyn liittyvää...
  Ihanat palkinnot, tahdon mukaan, laitoin jo linkin blogiini.

  VastaaPoista
 6. Minä mukaan ja olen sinun lukija. Ihanat palkinnot. Lomalla ja yleensäkin matkoilla minä kudon tai virkkaan sekä jonkin verran piirrän. Nukkisväelle etsin aina jotain uutta kun olen kuljeksimassa. Hauskaa lomaa sinulle .

  VastaaPoista
 7. Jos en ole lomalla kotona, otan mukaan korkeintaan neule- tai virkkaustyön tai en mitään. Minisilmät pidän kuitenkin auki ja "kummallisia" tuliaisia saattaa tulla mukaan matkoilta.

  VastaaPoista
 8. Lomamatkalle en ota mitään minijuttuja mukaan. Jos löydän kohteesta jotain miniä, saatan ostaa sen matkamuistoksi.

  VastaaPoista
 9. Hienot palkinnot. Olen ihmetellyt noita tekemiäsi kirjapinoja. Mn sellainen olisi niiiiiin ihana voittaa. Lomalle otan mukaan kukkakittejä ja lävistäjiä tykötarpeineen. kivaa olla mukana tässä arvonnassa.

  VastaaPoista
 10. Onnea lukijamäärästä:)
  Harvoin lomailen, mutta jos jonnekkin menen en otaa mukaan muutakuin jonkin pienen virkkausjutun!:)

  VastaaPoista
 11. En yleensä ota lomamatkalle mitään tekemisitä mukaan, vain lukemista. Ostan myös matkamuiston, jos havaitsen jotain minikokoista.
  Hienot palkinnot arvonnassa.

  VastaaPoista
 12. Ehdottomasti arvontaan mukaan tahdon minäkin :)
  Miniteko tarvikkeet seuraa mukana - silloin harvoin kun lomaa pystyy pitämään. Eihän sitä koskaan tiiä koska se inspis isköö päälle ja mikää ei oo sen ärsyttävämpää ku joutua silloon toteen ettei oo mitää mistä ideansa toteuttais :)
  Sitä paitsi minien teko on lomaa - ainakin mulle..
  Ja tietty minisilmät aina auki - uusi paikka, uudet aarteet ;D
  Miniterkuin, Irina

  VastaaPoista
 13. Minä haluan arvontaan mukaan. En muista enää mitä loma on, mutta JOS lomaa olisi, niin saattaisin ottaa mukaan ristipistotyön, punontahommia tai vaikka kehittelisin uuden kenkämallin :D :D

  VastaaPoista
 14. Arvontaan mukaan! Mulla nämä minihommat rajoittuu pelkästään kotiin, muuallakin kuljetaan kyllä "minisilmät" auki, mutta en jaksa/viitsi raijata mineilytarvikkeita mukana reissuilla.

  VastaaPoista
 15. Mukaan :) Meillä tytär on nukkekoti-innostuksen vallassa. Varmasti pikkujuttuja askartelemme lomallakin.

  VastaaPoista
 16. Arvontaan! Yleensä lomamatkani ovat samalla opintomatkoja ja täynnä ohjelmaa, mutta siellä on silmät auki ja pienenpienet matkamuistot lähtee mukaan. Jonkin pienen virkkauksen voisi sujauttaa laukkuun.

  VastaaPoista
 17. Pidemmille automatkoille otan jonkun käsityön monesti mukaan, mutta muuten en niin kuljettele. Kiva arvonta!

  VastaaPoista
 18. Otan mielelläni mukaan hyviä nukkekotiaiheisia lehtiä tai kirjoja. Tällöin pystyn syventymään uusiin ideoihin joita voi toteuttaa taas kotosalla :-) myös kutimet ja langat ovat näpsäkät kuskata tarvittaessa mukana kun niillä on oma pieni säilytyslaukku!

  VastaaPoista
 19. Mukaan arvontaan tahdon minäkin, hienot palkinnot! Me lomailemme yleensä niin isolla porukalla, että koko ajan on meneillään jotain touhua ja tohinaa, ettei siinä yleensä askartelulle jää aikaa.

  VastaaPoista
 20. Kauniita kirjoja! Lomamatkalla on aina neulepuikot mukana :)

  VastaaPoista
 21. Mukaan arvontaan minäkin.
  kyllä sitä lomallakin tulee jotain värkättyä.

  VastaaPoista
 22. Minä lomailen yleensä kotona tai sukulaisten luona, jossa voi sitten innostua tekemään milloin mitäkin. Tärkein lomalle mukaan otettava on kamera, jolla voi tallentaa kaikkea kivaa, mitä eteen sattuu, niin muistaa sitten jälkeenpäinkin mukavat asiat.

  VastaaPoista
 23. Hienoja kirjoja ja raastimia! Lomamatkani ovat sen verran toiminnallisia, että en ole ottanut mitään askarteluja tai käsitöitä mukaan. Minikokoisia matkamuistoja tulee kyllä ostettua. Viime kesänä mietin, olisinko ottanut nukkekodin asukkaat pyöräretkelle mukaan, mutta se sitten jäi. Ystäväni innostui ajatuksesta niin paljon, että ensi kesänä varmaankin pääsevät nuketkin reissuun.

  VastaaPoista
 24. pues en vacaciones lo que más me gusta es olvidarme del reloj y del teléfono...participo de tu celebración y subo el enlace a mi blog

  VastaaPoista
 25. Arvontaan mukaan lomamatkalle otan yleensä virkku koukun ja lanka tai puikot ja lankaa virkkaan mattoja tia kudon mattoja niitä on niin hauska tehdä ja tulee nopeasti :)

  VastaaPoista
 26. Kivoja palkintoja lähden minäkin tavoittelemaan. Nyt lomailen ihan kotona, joten askarteluja tulee varmasti jotain tehtyä.

  VastaaPoista
 27. Kivat palkinnot, joten mukaan arvontaan.
  Lomalla mukana yleensä aida kangasta ja kirjontalankoja tai jokin neuletyö.

  VastaaPoista
 28. Ihanat palkinnot, hui että, yhen noista mä kyl haluan. :) Mun täytyy myöntää, että nyt, kun lähdetään viikoksi tuonne entisille kotikonnuille, aion ottaa mukaan koko talon. Yksi näppärästi siirtyvä talo lähtee siis kokonaan mukaan, koska kotikonnuilla isäukolla on kaikki koneet ja laitteet, millä voi tehdä vaikka mitä. Ellei talo ole viikossa valmis, taidan jättää sinne ja jatkaa seuraavalla lomareissulla - täällä kotona riittää kyllä keskeneräisiä projekteja. :)

  VastaaPoista
 29. Me gustaría participar en tu sorteo, subo el enlace a mi blog.
  Un abrazo.
  Yolanda
  Villa Pulgarcito.
  http://arteyolandamoranminiaturas.blogspot.com.es

  VastaaPoista
 30. Hi MarEve! I love your mini prizes so much! Your kitchen graters and books are so lovely! I really hope I win! I'm your newest follower, and I'll post your giveaway on my blog now. But first, I will answer your very important question. I like to take a variety of crafting supplies with me when I travel. I have taken and used needle felting tools to make Flossy the bunny (a character on my blog) on a beach trip. I take a small sewing kit and sometimes sew mini items such as pillows or tiny teddy bears. I've taken dollhouse furniture kits with me, but once I arrived at my destination, I was afraid I would lose some of the tiny parts, so I never started the project until I returned home! lol I've also taken paper, glue, ruler, and scissors and made miniature books on my travels. Finally, I often take books and magazines about miniatures on my trips for inspiration. Or, even better, I plan my trip around a dollhouse shop and buy magazines at the shop. Then I have something very enjoyable to read on my trip! Thank you for this opportunity to join your giveaway. Congratulations on your 100+ followers too! xo Jennifer

  Hi MarEve ! Rakastan mini palkintoja niin paljon ! Keittiön raastimet ja kirjat ovat niin ihania ! Toivon todella voitan ! Olen teidän uusin seuraaja , ja laitan teidän kylkiäinen blogiin nyt . Mutta ensin aion vastata erittäin tärkeä kysymys . Tykkään ottaaerilaisia ​​askartelu tarvikkeita minua kun kuljen . Olen ottanut ja käyttää neulahuovutus välineet tehdä Flossypupu (merkki blogiini ) rannalla matkan . Otanpienen ompelu pakki ja joskus ommella mini kohteita, kuten tyynyt tai pientä nallea . Olen ottanut nukkekodin kalusteita sarjat kanssani , mutta kun saavuin minun määränpää , minä pelkäsin menettäisi osanpieniä osia , joten en koskaan aloittanutprojektin , kunnes palasin kotiin ! lol Olen myös ottanut paperia , liimaa , viivoitin ja sakset ja teki miniatyyri kirjoja matkoillani . Lopuksi , olen usein ottaa kirjoja ja lehtiä noin miniatyyrejä minun matkoja inspiraatiota . Tai vielä parempi, suunnittelen matkaa noinnukkekoti ostoksia ja ostaa lehtiä myymälässä . Sitten minulla on jotain hyvin nautinnollista lukea minun matkaa ! Kiitos tästä mahdollisuudesta liittyä kylkiäinen . Onnittelut 100 + seuraajia myös! xo Jennifer

  VastaaPoista
 31. Ihanat palkinnot, mieluusti mukana. Lomalle mukaan kukka-askartelukittejä!

  VastaaPoista
 32. Precioso sorteo! mis vacaciones perfectas son, salir de viaje!! Te comparto en mi blog.
  Besos de las Malu´s.

  VastaaPoista
 33. Bonitos premios, me gustaría participar,lo anuncio en mi blog. besos
  http://www.lasminiaturasderosmery.com/

  VastaaPoista
 34. Hi MarEve,
  I've just found your wonderful blog and I'm very happy about :-)

  Have a nice day!
  Francesca

  VastaaPoista
 35. Viime tingassa liityin lukijaksi ja osallistun arvontaan, jos vielä ehdin... Minulla loma meni jo ja askartelutarpeisiin en ehtinyt vilkaistakaan!

  VastaaPoista