2. elokuuta 2018

Markkinaostokset Forssasta

Viime viikon sunnuntaina suuntasimme tyttären kanssa Forssaan kuten moni muukin. Tällä kertaa emme olleet riippuvaisia miesväestä vaan tytär toimi kuskina (ajokortti  saatu reilu kuukausi sitten). Saimme siis kaikessa rauhassa kierrellä markkinapöytiä kenenkään hoputtamatta. 


Mökkiin 1:12 löytyi asukas Kirsti Kilposen nukkeväen joukosta ja laatat Tiinan minit -pöydästä. Joskohan nyt alkaisi mökkiin syntyä keittiö?


Neiti kävi yläkerrassa tutustumassa makuusoppeensa.


Anneli Myllymäen? pöydästä ostettussa pöydässä on juuri mökkiin sopiva väritys. Koko ehkä liian iso pieneen tilaan, mutta katsotaan.


Suskin pöydästä pikkuinen puukala, Minimamilta Mason Jar-purkki, Anitta Miikkulaiselta jäätelötuutit ja puulasta Katja Leppäsuolta?


Pihalta löytyy varmasti paikka suloiselle hiekkalinnalle (Kirsi ja Emma Huttunen).Helat ja vetimet Mineillen-pöydästä ja ruukut Suskilta.Suklaalevyja patukat (Seija Saarinen?) päätyivät Amandan kodin herkkupöytään.
2 kommenttia:

 1. Tuo uusi nukke on mielenkiintoisen näköinen. Minulla on kaksi Kilposen nukkea , pidän niiden persoonallisuudesta. Sääli kun en ole päässyt markkinoille koskaan , minua kiinnostais Kilposen mies hahmot.Yritän tulla katsomaan millaisen tytön teet.

  VastaaPoista
 2. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  หนังสยองขวัญ

  VastaaPoista