23. joulukuuta 2015

Puikkojen kilinää


Eilen sain vihdoin jo kuukausia sitten tilaamani hiilikuituiset puikot (1mm). Samalla ostin myös parsinlankaa. Miltei yhdeltä istumalta neuloin lapasen ja sukkaparin. Puikot tuntuivat "tukevilta" eivätkä taipuneet kuten puikot, joilla olin aiemmin neulomista kokeillut eikä kärjetkään olleet terävät. Neulominen sujui hyvin, mutta annas olla, kun silmukka putosi puikolta. Karanneen silmukan poimiminen oikein ja siististi ei onnistunut. Myös nurja silmukka pitää vielä oppia neulomaan tiukemmin.


Tämä jäi vielä ilman paria, sillä malli vaatii vähän tuotekehittelyä.


Sukat päätyivät Auroran ullakolle Alfonson tavaroiden joukkoon.4 kommenttia:

 1. Mulle tuli kanssa viesti noista, että saapuneet! En ehtinyt ennen joulua hakemaan, joten maanantaina saan omani :) Ihanat nuo lapaset! .. tai siis lapanen ;)

  VastaaPoista
 2. Oi, että! Tilasin muutama päivä sitten minäkin uudet puikot kadonneiden tilalle ja erilaisia lankoja. Nuo minisukat ja -lapaset ovat käsittämättömän hienoja. Ihanko tuo kantapääkin on käännetty oikeasti?! Paljonko laitoit silmukoita aina yhdelle puikolle (tai yhteensä)? Täällä on niin paljon kaunista ja taitavasti toteutettuja minejä, että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vahvistetun kantapään kaikkine kavennuksineen olen tehnyt. Molemmissa 4x4 silmukkaa eli yhteensä 16s.

   Poista
  2. Ihan vahvistetun kantapään kaikkine kavennuksineen olen tehnyt. Molemmissa 4x4 silmukkaa eli yhteensä 16s.

   Poista