7. helmikuuta 2015

Pää poikki


Jo viime viikolla etsin kirpparilta "sarvipäätä", mutta se löytyi vasta tänään.


Innoissani kokeilin listaleikkureita ennenkuin olin kuvannut eläimen kokonaisuudessaan. Tässä kyhätty takaisin kokoon kolmesta osasta.Mallasin päätä paikalleen Amandan kesämökkiin. Alunperin olin ajatellut maalata pään valkoiseksi, mutta nykyinen väritys on kaunis, joten taidan jättää sen sellaiseksi. Pään koko näyttää ihan sopivalta, vaikka hirven vatsassa merkintä 1:24. Olisi llian kookas, jos olisi kaksinkertainen.


16 kommenttia:

 1. Pää taisi katketa helposti tuolla työkalulla? Olen katsellut tyttären lelulaatikkoa sama idea mielessä... Parasta silti mennä kirpputorille tai kauppaan hirven hakuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkuri upposi kuin veitsi sulaan voihin. Helppoa.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Itsekin joskus yritin katsella tuolla silmällä sarvipäitä, ei ole tullut sopivaa vastaan. Poron löysin :D Ja liian isopäisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan helposti tämäkään löytynyt. Nyt harmittaa, kun en ostanut toista yksilöä samasta pöydästä.

   Poista
 3. Listaleikkurista on moneksi, giljotiiniksikin siis.

  VastaaPoista
 4. Oi miten hieno ! Hyvä idea ja ei vissiin ollu ontto sisältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan täyttä tavaraa sisältä, niin pysyi kasassa leikatessa.

   Poista
 5. Tuollaiset listaleikkurit ovat minullakin olleet pitkään hakusessa, tosin vielä ei ole löytynyt muualta kuin nettikaupoista.. Komea hirvi myös, ja komean värinen myös noinkin ilman maalausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi pitänyt ostaa kirpparipöydästä se toinenkin. Sen olisi voinut maalata. Nyt harmittaa.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Sarvista päätellen kyllä sanoisin hirvi, vaikkakaan ei suomalainen sellainen. Eipä tuolla tässä tapauksessa ole väliä. Sarvipää kuin sarvipää.

   Poista
  2. Se kyllä saattaisi olla amerikkalainen karibukin, mutta ei hirvi: sillä kun on lavat korkeammalla, ja poro on tasaselkäinen, kuten tämä eläin. Mutta idea on silti hyvä, kyllä koti aina yhden trofeen tarvitsee!

   Poista
 7. Kyllä onkin komea eläin, ja ihan sopusuhtainen tähän taloon. Eläin on ehkä matkustanut tänne keskieuroopasta, sillä ei kuitenkaan ole väliä jos on saaliiksi saatu ;)

  VastaaPoista