27. heinäkuuta 2014

Forssasta


Tässä kaikki ostokseni, jotka tuli tehtyä pitkin päivää , sillä olin tyttären seurana myyntipöydän takana ja luvattoman monta kertaa kävin ostoksilla.


Pieni talo preerialla -projektiin kankaita Mirja Visurilta, puinen jalallinen pesusoikko Mirka Saloselta ja keramiikka-astiat Tiina Honkaselta. Toisen pesusoikon myyjää en muista.


Susannalta kirjaprinttejä (kiitos pussin yllätyksestä) , Kaisa Somethingtinylta tikkataulu ja pesuaine Leea Lehelmältä.Taulu löytyi (Johanna Oksanen, Katja Leino, Marianne Mylly, Virpi Iivonen)- pöydästä, tuoli Christian Lundkvistilta ja mustikkapiirakka Mirjalta.


Ja sitten vielä Kaisalta Led- valoja. Saas nähdä, koska on aikaa kokeilla, onnistuuko homma. Kaisalta oli myös edellisen kuvan majakka.


Kiitämme tyttären kanssa kaikkia pöydässämme asioineita ja oli myös mukava tavata blogituttuja. Etualalla olevat tilkkupeitot olivat minun ompelemiani, muusta tuotannosta vastasi tyttäreni.


6 kommenttia:

 1. Hienoja ostoksia ja upea teidän myyntipöytänne.

  VastaaPoista
 2. Ahaa, siis tää oli teidän pöytä. Taisin käydä sitä tutkimassa varmaan viisi kertaa kierroksellani, mutta koska ostoskassiin kuului tällä kertaa vain kunnon arsenaali noita C.L:n talonpoikaiskalusteita, jäi sitten kaikki muu käytännössä ostamatta. Teillä oli kyllä yksi markkinoiden harmonisimpia pöytiä, kerrassaan ihana asettelu ja ihania esineitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olit tuolin löytänyt poikineen. Vintti-projektisi on mahtava.

   Poista
 3. Aivan ihana oli minunkin mielestäni teidän pöytä,kauniisti aseteltuja, ihania tavaroita!!
  Ja oli tosi kiva nähdä teidät "livenä" :)

  VastaaPoista